Bouwen begint met vertrouwen

Een verbouwing of renovatie is een flinke investering waar u jaren plezier van wilt hebben. Dan wilt u vooraf precies weten wat u kunt verwachten. Daarom gaan we eerst praten.

U vertelt ons over uw wensen, uw ideeën en misschien heeft u zelfs al een uitgewerkt bouwplan. Wij denken met u mee over de materiaalkeuze, constructie en kosten. En we dragen alternatieven aan. Hoe het bijvoorbeeld goedkoper kan, duurzamer, stijlvoller of slimmer. We kijken ook voor u naar de wetgeving en benodigde vergunningen.

Duidelijke offerte

Daarna schrijven we een uitgebreide offerte. Niet in onbegrijpelijke vaktaal en vol kleine lettertjes, maar een document waarin we heel precies uitleggen wat u allemaal kunt verwachten. Bouwen draait immers om vertrouwen. Daarom zijn wij zo helder en transparant mogelijk.

Vast aanspreekpunt

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen we in overleg de bouwwerkzaamheden in. Desgewenst regelen we de vergunningen. Vanzelfsprekend heeft u tijdens het hele traject een vast aanspreekpunt. Dat praat wel zo makkelijk. En natuurlijk mag u rekenen op een nette bouwplaats die aan alle wet- en regelgeving voldoet.

Uitsluitend specialisten

Tijdens de bouwwerkzaamheden werken we samen met vaste partners. Iedere loodgieter, schilder, elektricien, stukadoor, metselaar, tegelzetter, kitter, interieurbouwer of vloerenlegger die bij u over de vloer komt, is een specialist in zijn vakgebied. Iemand die we kennen en waarop we kunnen bouwen.

Spannendste moment

Na afloop van het bouwproces komt het spannendste moment, ook voor ons: de oplevering. Is alles naar wens? Bent u te spreken over het resultaat? Is het nog mooier dan verwacht? Om heel eerlijk te zijn, voor minder doen we het niet.

Koffie met Kien

Bouwen begint met vertrouwen. Daarom beginnen we bij Kien altijd met een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk.
Bel naar 0229 506 683 of stuur een mail naar info@kienaannemers.nl.

© Copyright - Kien Aannemers | Groeier!