Uitgekiend

Martijn Kerkhoff en Johan Karsten zijn bij wijze van spreken geboren met hamer en winkelhaak in de hand. Ze koppelen jarenlange ervaring en een feilloos timmermansoog aan een persoonlijke aanpak die u als klant centraal zet.  

Kien begon toen Martijn en Johan medio 2017 de handen ineensloegen. Ze kenden elkaar al enige tijd en waren beiden op zoek naar een partner die hetzelfde over het aannemersvak denkt:

  • Klanten ontzorgen
  • Samen met de opdrachtgever toewerken naar een perfect eindresultaat
  • Altijd dat stapje extra zetten

Een voorbeeld? Waar andere aannemers een offerte mailen, komen Martijn en Johan persoonlijk bij u langs om uit te leggen wat ze gaan doen en hoe. En tijdens de bouwwerkzaamheden houden ze u voortdurend op de hoogte van de vorderingen. Zo weet u altijd precies hoe het ervoor staat.

Vaklui

Kien werkt samen met specialistische partijen die de beste zijn in hun vakgebied. Stuk voor stuk vaklui met jarenlange ervaring. Betrouwbare krachten die samen met Martijn en Johan zorgen voor een eindresultaat dat de investering dubbel en dwars waard is.

Koffie met Kien

Bouwen begint met vertrouwen. Daarom beginnen we bij Kien altijd met een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk.
Bel naar 0229 506 683 of stuur een mail naar info@kienaannemers.nl.

© Copyright - Kien Aannemers | Groeier!