Maak van je huis een thuis

Is het tijd om van jouw huis eindelijk een thuis te maken? Is het tijd voor een nieuw interieur, verandering in het lichtplan, een nieuwe keuken misschien? Kien Styling helpt jou met een interieur advies op maat!

Laten we eens koffie gaan drinken. Praten over jouw wensen, je ideeën en misschien heb je zelfs al wel een uitgewerkt moodboard klaar liggen. Wij brengen de ideeën tot leven, maken een plan en zetten de kosten op een rijtje. En dragen eventueel alternatieven aan. Kunnen we bijvoorbeeld besparen in kosten, passen bepaalde kleuren juist wel of niet bij elkaar, kan het duurzamer of slimmer.

Lichtplan

Zijn jullie bezig met de aankoop van een nieuw huis of gaan jullie binnenkort renoveren? Een lichtplan is dan essentieel voorafgaand aan de bouw. Waar plaats je lichtbronnen in het plafond, maak je gebruik van inbouw- of opbouwspots, hoe zorg je ervoor dat je niet in je eigen schaduw staat? Dit zijn een aantal belangrijke aspecten van een lichtplan.

Samen kunnen we kijken waar jullie wensen liggen en hoe we kunnen zorgen voor het juiste licht in jullie huis.

Compleet interieuradvies

Verbouwen en inrichten van je woning is leuk, nou ja meestal dan. Als alles goed gaat en je weinig zorgen hoeft te maken over hoeveel je zelf nog moet doen. Vaak maak je met een verbouwing en nieuw interieur dure keuzes voor een langere termijn.

Samen met Kien Styling is het verbouwen en inrichten van je huis altijd leuk! Want dat betekent dat wij speciaal voor jullie van een huis een thuis mogen maken. Wij denken met je mee en ontzorgen je van A tot Z gedurende het gehele proces. Want ja ook verbouwen kan slapenloze nachten opleveren.

Koffie met Kien Styling

Vertrouwen is bij Kien Styling essentieel. Daarom beginnen wij altijd met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk.
Bel Lisa Kramer 06 31 15 03 71 | Janine Moddermann 06 45 59 49 41 of stuur een mail naar info@kienstyling.nl.

© Copyright - Kien Aannemers | Groeier!